The best Side of بیماری لوپوس علت

به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.

التهاب بافت ریه و آسیب وارده بر قفسه سینه باعث می‌شوند که تنفس برای افراد مبتلا به مریضی لوپوس کاری دشوار باشد. این افراد از تنگی نفس رنج می‌برند.

فردی که در خانواده او سابقه ابتلا به لوپوس وجود نداشته است؛ اما بیماری های خود ایمنی دیگر در خانواده او وجود داشته، هم ممکن است مبتلا شود.

درمان نوروبلاستوما با آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون؛ شدنی است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ برخورد با کودک بد دهن! راهنمای والدین برای عبور از این بحران.

بی اشتهایی دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که یکی از آن ها لوپوس است؛ یک دلیل شایع دیگر در بی اشتهایی؛ اختلالات عصبی است که به نام آنورکسیا یا بی اشتهایی عصبی شناخته می شود.

کاهش تعداد گلبول‌های سفید یا پلاکت خون نیز در لوپوس نیز رخ می‌دهد که نباید نادیده گرفته شود.

لوپوس به ندرت می تواند باعث غش (شبیه صرع) یا احساس پارانویا (شبیه اسکیزوفرنی) شود. اگرچه این عوارض تنها بر تعداد کمی از افراد مبتلا به لوپوس تاثیر می گذارد. قلب و ریه ها

امروزه شواهد کافی مبنی بر دست داشتن استروژن در بیماری لوپوس در اختیار نیست. اگر ارتباطی وجود داشته باشد، درمان های بر پایه استروژن در تنظیم شدت این بیماری موثر هستند؛ البته باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.

این اتفاق اصطلاحاً ” آنتروپاتی از دست دهنده پروتئین ” نامیده می شود. این شرایط باعث اسهال می شود و میزان جذب مواد مغذی را کاهش می دهد.

افراد مبتلا به لوپوس معمولاً دچار آرتروز التهابی نیز می گردند. آن ها هنگام صبح با احساس سفتی و تورم در مفاصل خود، مخصوصا در مفاصل دستشان از خواب بیدار می شوند.

مشکلات دستگاه گوارش، استفراغ، حالت تهوع و اسهال باعث می‌شوند که فرد میلی به غذا خوردن نداشته باشد و با بی اشتهایی مواجه شود.

ایجاد بثورات و ضایعات پوستی، شایع‌ترین شکل آن ضایعات پروانه‌ای شکل روی صورت در گونه‌ها و بینی است.

در آزمایش خون بیماری لوپوس ارثی است وجود یک سری از بیومارکرها مشخص می شود و این بیومارکرها اطلاعاتی درباره بیماری فرد (در صورت ابتلای فرد به بیماری خود ایمنی) به پزشک می دهند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *